ACI VE HÜZÜN BİR YILDIZ KADAR UZAK, MUTLULUK GÖZBEBEĞİN KADAR YAKIN OLSUN. UMUTLARIN GERÇEK, GERÇEKLERİN MUTLULUK, MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN..
DÜNDE, BUGÜNDE, YARINDA, YÜREĞİN KADAR YANINDAYIM. KENDİNİ YALNIZ HİSSETTİĞİNDE ELİNİ KALBİNE KOY; BEN HEP ORDAYIM
Sen sahra çöllerinde bir gül olsan seni kurutmamak için göz yaşlarımla sulardım seni
AŞK BİTTİKTEN SONRA ARKADAŞ KALALIM DEDİLER.. GÜLE BAŞKA İSİM VERSEN DEĞİŞİK KOKAR MI
VE TANRI İNSANLARA SEVMEYİ ÖĞRETTİ İNSANLARDA BİRBİRLERİNE ACI ÇEKTİRMEYİ
AY IŞIĞININ AYDINLATTIĞI BİR KUMSALA KÜÇÜK BİR DAL PARÇASIYLA SENİ SEVİYORUM YAZMAK İSTERDİM AMA SEN HIRÇIN BİR DALGA OLUP SİLERSİN DİYE YAZMAKTAN KORKTUM
En büyük okyanusta bir su damlası olmak, uçsuz bucaksız sahilde bir kum tanesi olmak ama en önemlisi milyonlarca insanın içinden senin sevgilin olmak...
Her yağmur damlası seni seviyorum demek olsaydı her yeri sel götürürdü...
KÜL OLMUŞ ATEŞ YANAR MI? BUZ TUTMUŞ SU AKAR MI? BU GÖZLER SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI
Bir yudum mutluluk, Peşinden koşuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, Sevmişim seni bir kere, Doyamadan gidiyorum
-------------------- Önce SUS'arız, Sonra Bozarız --------------------
Konu: Geri: Yeni Aşk Nickleri C.tesi Nis. 17, 2010 6:40 pm
hmm...qüsellermiş xD xP ellerine saqlık...beqendim...
...!!HaK€DêNi HâYâTıMâ SoKâRıM,HâKêTM€Y€YêNîN HâYâTîNâ SôKâRıM!!...(Oo.(muck-muck).oO) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İSMAİL İMMM dOğUm GüNüN kUtLu OlSuN(5 TeMmUz)" border="0" alt="" />[i]
...!!HaK€DêNi HâYâTıMâ SoKâRıM,HâKêTM€Y€YêNîN HâYâTîNâ SôKâRıM!!...(Oo.(muck-muck).oO) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İSMAİL İMMM dOğUm GüNüN kUtLu OlSuN(5 TeMmUz)" border="0" alt="" />[i]