Mesaj Sayısı: 1088 Yaş: 19 Nerden: Bayrampaşa İş/Hobiler: Müzik Dinlemek Lakap: ..Zilli.. Ruh Haliniz: Takımı: Kayıt tarihi: 24/06/08
Konu: ESRA YK'nın Doğum Günü :) Paz Nis. 18, 2010 4:15 pm
Bugün Esra YK'mızın doğum günü.. İyiki doğdun arkadaşım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Nice YK'lı yıllara inşallah ... Umarım herşey gönlünce olur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
-------------------- Önce SUS'arız, Sonra Bozarız --------------------
Konu: Geri: ESRA YK'nın Doğum Günü :) Salı Nis. 20, 2010 3:54 pm
hehe ben bizzat kendisinin yanında doqum qününü kutladım ..ama şanslı ve qüzel nice seneler dileqimle İYİKİ DOĞmuşunnnnn
...!!HaK€DêNi HâYâTıMâ SoKâRıM,HâKêTM€Y€YêNîN HâYâTîNâ SôKâRıM!!...(Oo.(muck-muck).oO) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İSMAİL İMMM dOğUm GüNüN kUtLu OlSuN(5 TeMmUz)" border="0" alt="" />[i]
Konu: Geri: ESRA YK'nın Doğum Günü :) Perş. Nis. 22, 2010 6:15 pm
bnm warlıqm ortamı qüsel yapar da ne olcak tı...doqum qünün qüseldi çünkü ben wardım tm mı ııııııı
...!!HaK€DêNi HâYâTıMâ SoKâRıM,HâKêTM€Y€YêNîN HâYâTîNâ SôKâRıM!!...(Oo.(muck-muck).oO) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İSMAİL İMMM dOğUm GüNüN kUtLu OlSuN(5 TeMmUz)" border="0" alt="" />[i]
Konu: Geri: ESRA YK'nın Doğum Günü :) Salı Nis. 27, 2010 5:15 pm
İSO KOLİK demiş ki:
Sen vardın ama yine de güsel geçti
Ama sen olduğun için deil
hahahaha xP peh beaa...sende şimdi qüsel geçti benim sayemde die kıskandın demiiiiii amn zeynep NAZAR ETME N'OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR!!