Sustuk - En Geniş Kapsamlı Forum Sitesi | 2011'den ∞'a
Sen de Sustuk Ailesine Katılmak ve İçeriklerden Faydalanmak İstiyorsan Kayıt Ol

Sustuk - En Geniş Kapsamlı Forum Sitesi | 2011'den ∞'a

Sustuk - En Geniş Kapsamlı Forum Sitesi | 2011'den ∞'a Hoşgeldiniz, Misafir

AnasayfaSSSÜye ListesiKayıt OlGiriş yap
Sustuk'ça Sizlerle Büyümeye Hazır =)
Dost Sitemiz İsmail YK TV Adresine Tüm Sustuk'çuları Bekleriz ...

Paylaş | 

Esprili Süper Sözler!!!...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
* Emine-YK *
Admin
Admin

Kadın Mesaj Sayısı: 1477
İş/Hobiler: YAPTIĞIM HERŞEY İŞİM....İÇİMDEN GELEN HERŞEY HOBİM...
Lakap: ---(((!!!SeNcE!!!)))---
Ruh Haliniz:
Takımı:

MesajKonu: Esprili Süper Sözler!!!...   Salı Nis. 20, 2010 8:57 pm

Espirili Sözler Mesajlar

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIRZEKILERDE
HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK IBNELERDEDE BI ANLIK
GULUMSEME
YAPAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IŞ, BUFEDE
YEDIGUN VERECEKSIN

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS
KAZ OLMUS

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> GUCLU KOLLARI ILE BENI KOLTUGA OTURTTUÜSTUME
ABANDIELINE ALDIGI
KOCAMAN ALETINI AGZIMA SOKTU COK CANIM YANDI VE AGZIMDAN KANLAR
AKIYORDUAMA CURUKK DISIMI SONUNDA CEKMISTI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM SENI NE DOKTORLAR,
NE MUHENDISLER ISTEDI
DE VERMEDIM UZULME ANNECIGIM BEN HEPSINE VERDIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> DÜNYADA IBNELIK OLMASAYDI ; DUNYA YUVARLAK
OLMAZDI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0">
ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> AĞLIYORUM SEVGILIM AĞLIYORUM ELIMDE BIÇAK
AĞLIYORUM SANMAKI SENIN IÇIN
AĞLIYORUM MUTFAKTA SOĞAN DOĞRUYORUM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ASKIM SENI SEVIYORUM! AMA PARAYI DAHA COK LAKIN
PARANIN NE ONEMI VAR ,
MUHIM OLAN MIKTARI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ASK BIR MUZ KABUGUDUR , DIKKAT ETMEZSEN AYAGIN
DEGIL , HAYATIN KAYAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ALLAH INI ÖPTÜĞÜM TAVUK, YUMURTAN NIYE YAMUK

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> AY IŞIGI PENCEREDEN SÜZÜLÜYORDU YAVAŞÇA YANINA
YAKLAŞTIM BACAKLARINI
AYIRIYO ARASINA GIRDIM ELIM MEMELERINE DEGDI ÇOK MÜTHIŞ BIR ŞEYDI
YAVAŞÇA
SIKIYORDUM MEMELERINI SÜT AKIYORDU BU BENIM ILK INEK SAGIŞIM OLDU

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> DÜN OKULDAN ARKADAŞLARLA KARŞILAŞTIKHEP BERABER
TOPLUCA EĞLENDIK,
GÜLDÜKDAHA SONRA TOPLU BIR RESIM ÇEKTIRELIM DEDIKAMA SEN YOKTUNBIZ DE
TOPSUZ ÇEKTIRDIK )

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> HATIRLARMISIN KÜÇÜKKEN BERABER GEZER TRENLE
YOLCULUK YAPARDIK SEN
PENCEREDEN KAFANI CIKARIRDIN BENDE GTUMU BİZİ GÖRENLER İKİZ SANIRDI
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ABI BI SEN BAYARSIN BI DE CELAL
BAYAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> KUSURA BAKMA BIRADER, SENI BIRINE
BENZETTIMOLABILIR, BABAM ÇOK GEZERMIŞ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BIR KAZAN VARMIŞ BU KAZAN ÇOK IYI DANS EDIYORMUŞ
ACAIP ORYANTAL
YAPIYORMUŞ MUHTEŞEM KIVIRIYORMUŞ BU KAZANA NE DENIR? IYI OYNAYAN
KAZANSIN

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> DOKTORUM SIGARADAN UZAK DURMAMI SÖYLEDI, BEN DE
BIR METRELIK BI AĞIZLIK
YAPTIRDIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> KARIN OLMAK ISTIYORUM KARIN, EY BENIM KARDAN
ADAMIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> YAĞ BAKKALDA, UN ÇUVALDA, SEVGILIN SON DURAKTA

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> OLM SENDE NE DERS ÇALIŞIYON, ÇEK KOPYANIN
HASINI, ÇEKME KARNE YASINI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ADAMIN BIRI MAHKEMENIN ÖNÜNDEN GEÇIYORMUŞ
MAHKEMEDEN ÇATAL-KAŞIK
SESLERI GELIYORMUŞ NIYE? ÇÜNKÜ MAHKEMEDE SANIĞIN HAKKINI YIYOLARMIŞ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> TEMEL KAZI YAPINCA FADIME HASRETLIKTEN CATLAMIS

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLERBIRI
BENZIN POMPASINI TUTMUS
ARKASINA SOKMUSDIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS

DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZDEMIS

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA
KALCAMIN YANINA KADAR
GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET
KEMERI SEN DE TAK

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ASK HAVUZUNA APTALLAR DUSER, AMA BENI ITTILER
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ÖYLE YALNIZDI KI TOPLU MEZARLIĞA GÖMÜLMEYI VASIYET ETTI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> GENÇLIĞIM ACI VERIYORDU , AMELIYATLA ALDIRDIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0">
BU TÜP BEBEK HATALI: SÜREKLI GAZ KAÇIRIYOR

BENDE ŞEYTAN TÜYÜ YOK, EPÜLASYONLA ALDIRDIM

BABAMA DEĞERIMI SORDUM "DÜNYALAR KADAR" DEDI, DÜNYANIN DEĞERINI SORDUM
"BEŞ
PARA ETMEZ" DEDI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ERKEKLER HEP TANRI ÖNCE BIZI YARATTI DIYE
ÖVÜNÜRLER AMA BU GAYET
NORMALDIR ÇÜNKÜ HER SANATÇI ESERINI YARATMADAN ÖNCE BIR MÜSVETTESINI
YAPAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> HIÇBIR ÖNYARGIM YOK BÜTÜN INSANLARDAN NEFRET
EDIYORUM, O KADAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SOL KULAĞINI KAPATIRSAN SAĞ DUYULU OLURSUN

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BEBEĞINIZIN ALTINA YAPMASINI ISTEMIYORSANIZ
ÇEVIRIN ÜSTÜNE YAPSIN

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ERKEKLER PARK YERI GIBIDIR IYILERIN KEPSI
KAPILMIŞTIR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BEN BIR ÇOCUK, SEN BIR ÇOCUK, YAPTIK BIR
ÇOCUKLUK, OLDUK ÜÇ ÇOCUK

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BIZIM BIR TANIDIK VARDI, PARAYA PARA DEMEZDI,
ÇÜNKÜ "R" LERI
SÖYLEYEMEZDI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> DÜN EVDE CANIM SIKILDI , KAFAMA GÖRE TAKILAYIM
DEDIM TAMIRCIYE
GIRMIŞIM BIRAZ KAFAM BOZUKTU DA

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ZORLA GÜZELLIK OLMAZ, ESTETIKLE OLUR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SEN TERLEMIŞSINDIR, SANA TERLIK GETIRIYIM
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ADAMIN BIRI YUMURTA KIRMIŞ YUMURTA ONA
KÜSMÜŞ!!

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BULUTLARI PEMBEYE BOYASAK YAĞMUR PEMBE YAĞARMI??

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> CAN BOĞAZDAN GELIR CANAN ÇAY BAHÇESINDEN

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BABA DER KI:"OĞLUM MÜJDE SANA IŞ BULDUM" ÇOCUK
HEYECANLANIR:"NE IŞI
BABA?" BABA CEVAPLAR:"AŞAĞIDAKI BÜFEDE YEDIGÜN VERECEKSIN

AMERIKAN ÜROLOJI ÜST KURULUNUN YAPTIĞI BIR ARAŞTIRMA SONUCU SEX
HAYATINDA
BAŞARISIZ OLAN INSANLAR MESAJLARI OKURKEN TELEFONLARI SAĞ ELLERINDE
TUTUYORLAR

GÜLÜ SEVEN DIKENINE KATLANIR, KAKTÜS SEVENIN VAY HALINE

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BÜTÜN GECE UĞRAŞTIM BIR TÜRLÜ DELINMEDI, O KADAR
ZORLADIM BANA MISIN
DEMEDI, SABRET SEVGILIM ŞIMDI OLACAK OOOOHHHHH, DELINDI, KULAKLARINA
TAKABILIRSIN KÜPENI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ELLERIYLE BEYAZ VÜCUDUMA ELLEDILER, DUDAKLARIYLA
EMDILER, ATEŞLERIYLE
YAKTILAR, BILMEM NE ISTEDILER BENIM GIBI SIGARADAN

ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDI, BEN DE ARABAMI SATTIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ÖLÜM KORKUSU SÜREKLI DEĞIL, MEZARDA BITEN GEÇICI
BIR DUYGUDUR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BITKISEL HAYATA GIRDIM
MAKSAT YEŞILLIK OLSUN

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> 1960 YILINDA IÇILEN KAHVELERIN HATIRI DOLMUŞTUR
ILGILENENLERE
DUYURULUR!

DAL RÜZGARI AFFEDER AMA KIRILMIŞTIR BIR KERE

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> DÜNYA YUVARLAK, OZON DELIK
NE SAPIK BIR GEZEGENDE YAŞIYORUZ BE

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SIZE YAPILMASINI ISTEMEDIĞINIZ ŞEYI BAŞKALARINA
YAPINÇOK ZEVKLI
OLUYOR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> TARIHTE 16 DEVLET KURMUŞ VE 15 DEVLET BATIRMIŞ
BIR MILLETIZ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BAŞKALARININ SENI EZMESINE IZIN VERME;
EHLIYET AL, SEN ONLARI EZ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> KABADAYILIĞA YER YOK DEMIŞLER, KABADAYI AYAKTA
KALMIŞ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SON GÜLEN SEN OLACAKSIN: ÇÜNKÜ ALGILAMA SORUNUN
VAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ANAOKULUNDAKI IKI AFACAN: -BEN BEBEKLERIN NASIL DOĞDUĞUNU
BILIYORUM
-BEN DE BEBEKLERIN NASIL OLMAYACAĞINI AKILLIM!

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> YAŞINIZ KAÇ?-VALLAHI HER YIL DEĞIŞIYOR

APTALLARIN DAHI YAPAMAYACAĞI ŞEY YOKTUR, ÇÜNKÜ ONLARDA KENDI ÇAPINDA
BIRER
DAHIDIR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ADAMIN BIRI BIR GÜN SINEK ILACI ALMAYA
GITMIŞECZACI SORMUŞ: SINEĞINIZIN
NESI VAR?

BENDE ŞEYTAN TÜYÜ YOK EPILASYONLA ALDIRDIM

YAZILIDAN SIFIR ALDIM AMA, ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI

OĞLUMUN ADINI MAFYA KOYDUM ARTIK BEN DE MAFYA BABASIYIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> HATIRA HATIRA DEDIN BAŞIMIN ETINI YEDIN AL SANA
BIR HATIRA SENIN GIBI
KATIRA

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> KADININ BIRI YOLDA YÜRÜYORMUŞ HAMILE
KALMIŞNEDEN: ÇÜNKÜ YOL DÜZMÜŞ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BIR APTALI BIR HAFTA NASIL BEKLETIRSIN? HAFTAYA
SÖYLERIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SANA BODURUN SELAMI VAR HANGI BODUR MU? KALE
BODUR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SANA KULUMUN SELAMI VAR HANGI KULUM MU?
ENDOPLAZMIK RETIKULUM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ARKADAŞLARLA BI MÜZIK GRUBU KURMAYA KARAR
VERDIKBEN GITAR ÇALICAM,
SANADA BASI VERICEZ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> AĞACA ÇIKIPTA AŞAĞIYA BIR TÜRLÜ
INEMIYEN FIL NE YAPARBIR YAPRAĞIN ÜZERINE OTURUP SONBAHARIN GELMESINI
BEKLER, SONBAHARDA YAPRAKLAR DÖKÜLDÜĞÜNDE O DA AŞAĞIYA INMIŞ OLUR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> EGER KISI;HEM AKILLI HEMDE ÇALISKAN ISE TAKDIR
ET, AKILLI DEGIL,
ÇALISKAN ISE DIKKAT ET, AKILLI OLUP TEMBEL ISE IKAZ ET, HEM AKILSIZ HEM
DE
TEMBEL ISE IMHA ET!

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> MERMI YANAKLIM JARJÖR DUDAKLIM NE MERMIM KALDI
NE MÜMINATIM AŞK
BAKMAKTAN IBARET OLSAYDI ÖKÜZ TRENE AŞIK OLURDU

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> HEY GARSON; BANA KALBIM KADAR YANIK BIR DÖNER,
DÜŞÜNCELERIM KADAR
KARIŞIK BIR SALATA, VE ACILARIM KADAR KOYU BIR KAHVE GETIR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BIR GÖRSEN SANA OLAN SEVGIMI, KARSISINDA DIZ
COKER MERHAMET DILERSIN
AMA ASKIM SANA BAKACAK KADAR KUCULMEDI SEN BIR TERZININ KIZI BEN SE BIR

FABRIKATORUN OGLUYUM BIRLESMEMIZ IMKANSIZ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SANA BIRSEY SOYLEYEYIMMI? BIR DAHA BENI
RAHATSIZ ETME BENIM PISLIKLERLE
ISIM OLMAZ ALLAH KAHRETSIN SENIHAYATIMI MAHVETTIN ALCAK SIGARA

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> GERÇEKLERI TÜRKAN ŞORAY, TARIHI DE GÖNÜL YAZAR

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ADAMIN BIRI ATA BINMEYE BAYILIYORMUŞ ATA BINMIŞ
AT BAYILMIŞHAH HAAA HA

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> 3 JAPON SIRA ILE
UÇAKTAN ATLAMIŞ JAPONLAR ÖLMÜŞ SIRA DA PARÇALANMIŞ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BANA GECEYI ZINDAN ETTILER AF ÇIKACAK DIYE
SABAHLADIM

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> BIZI ÇEKEMEDILER
HALAT KOPTU

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> SÖZ GÜMÜŞ OLSAYDI SÖZLÜĞÜ OLAN HERKES KÖŞEYI
DÖNERDI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> ESIMLE TEK ORTAK YANIMIZ, AYNI GÜNDE EVLENMIŞ
OLMAMIZ

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> AŞK ÇILGINLIĞIN EN ZEVKLI TÜREVIDIR, ÖPÜŞMEK ISE
ENTEGRALI

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 14px;height: 14px" border="0"> DURUN! BURADA NEFES ALMAYIN, DAHA UCUZ BIR YER
BILIYORUM

-------------------- Önce SUS'arız, Sonra Bozarız --------------------

...!!HaK€DêNi HâYâTıMâ SoKâRıM,HâKêTM€Y€YêNîN HâYâTîNâ SôKâRıM!!...(Oo.(muck-muck).oO) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İSMAİL İMMM dOğUm GüNüN kUtLu OlSuN(5 TeMmUz)
" border="0" alt="" />[i]
Kullanıcı profilini gör http://www.haylazlar.megabb.com
ESRA YK
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi

Kadın Mesaj Sayısı: 652
İş/Hobiler: YK TV
Lakap: Psikopat'ıımm =)
Ruh Haliniz:
Takımı:

MesajKonu: Geri: Esprili Süper Sözler!!!...   Perş. Nis. 22, 2010 12:21 am

OGLUM
MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IŞ, BUFEDE

YEDIGUN VERECEKSIN

YAĞ
BAKKALDA, UN ÇUVALDA, SEVGILIN SON DURAKTA

OLM SENDE NE DERS ÇALIŞIYON, ÇEK KOPYANIN
HASINI,
ÇEKME KARNE YASINI

Heytt

İnan Pişman Değilim Bakma Yüzüme...

Canııııııııımm : )
Kullanıcı profilini gör http://www.ismailyktv.ile.biz
* Emine-YK *
Admin
Admin

Ruh Haliniz:
Takımı:

MesajKonu: Geri: Esprili Süper Sözler!!!...   Perş. Nis. 22, 2010 6:19 pm

ERKEKLER
HEP TANRI ÖNCE BIZI YARATTI DIYE
ÖVÜNÜRLER AMA BU GAYET

NORMALDIR ÇÜNKÜ HER SANATÇI ESERINI YARATMADAN ÖNCE BIR MÜSVETTESINI
YAPAR

HIÇBIR ÖNYARGIM YOK BÜTÜN
INSANLARDAN NEFRET
EDIYORUM, O KADAR

SOL KULAĞINI KAPATIRSAN SAĞ DUYULU OLURSUN

BEBEĞINIZIN ALTINA
YAPMASINI ISTEMIYORSANIZ
ÇEVIRIN ÜSTÜNE YAPSIN

hehe bunlarda süperler

...!!HaK€DêNi HâYâTıMâ SoKâRıM,HâKêTM€Y€YêNîN HâYâTîNâ SôKâRıM!!...(Oo.(muck-muck).oO) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İSO KOLİK
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Kadın Mesaj Sayısı: 1088
İş/Hobiler: Müzik Dinlemek
Lakap: ..Zilli..
Ruh Haliniz:
Takımı:

MesajKonu: Geri: Esprili Süper Sözler!!!...   C.tesi Nis. 24, 2010 8:50 am

Hepsi manyaq be

♥ Zeynep - İsmail ♥

Karanlıkta Koşan Elbet Bir Gün Düşecek, Ama Ben Yaşadıkça Oyun Devam Edecek !!!
Kullanıcı profilini gör http://www.starlar.ile.biz
* Emine-YK *
Admin
Admin

Ruh Haliniz:
Takımı:

MesajKonu: Geri: Esprili Süper Sözler!!!...   C.tesi Nis. 24, 2010 1:25 pm

ewt aslında hepsi süperrrr

ESRA YK
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi

Kadın Mesaj Sayısı: 652
İş/Hobiler: YK TV
Lakap: Psikopat'ıımm =)
Ruh Haliniz:
Takımı:

MesajKonu: Geri: Esprili Süper Sözler!!!...   Paz Nis. 25, 2010 12:47 pm

Komik ama çoğu eski..

İnan Pişman Değilim Bakma Yüzüme...

Canııııııııımm : )
Kullanıcı profilini gör http://www.ismailyktv.ile.biz
* Emine-YK *
Admin
Admin

Ruh Haliniz:
Takımı:

MesajKonu: Geri: Esprili Süper Sözler!!!...   Ptsi Ağus. 15, 2011 10:41 pm

Artık Eski [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Esprili Süper Sözler!!!...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası